j.co donuts & coffee @ pavilion KL

perghhhhhhhh office aku ada buat potluck.

so aku kena la beli J.Co Donut neh kat Pavilion KL. aku pernah pegi j.co donut neh dulu.

beratur panjang giler. dalam bulan puasa tuh kalo tak silap aku. memang tension. aku dah berator dah lama masa tuh. tapi last minute give up. sebab kena beratur dekat 1 jam baru boleh dapat rasanya. last2 aku pegi minum kat gloria jeans je. hahahahahaahaha memang la kan.

penangan j.co betul lah kat pavilion neh

tadi aku pergi lagi lepas kerja. beratur dekat 1 1/2 jam baru dapat beli.

perghhhhh memang sedap giler ah donut dia.

lain daripadayang lain. memang lembut giler. jauh beza ngan dunkin donut.

hahahahahahah habeslah dunkin! heheheheh memang best giler.

cuma aku rasa kan yang serve orang ramai tuh 2 orang je. yang sorang tu la jugak jadik cashier. patutnya kan j.co donut kat pavilion neh kena la letak at least 5 orang nak serve kitaorang. dah la beratur panjang giler neh. hehehehheeheheheh lepas beli. aku amik sekali mochabella – dap nama neh! then terus chow balik. malas aku nak tunggu lama2 kat pavilion neh. heheheheheheh kalo nak lepak2 weekend la kan.

korang tatap la donut2 yang aku beli tadi sebelum semuanya hangus esok pagi kat potluck. hahahahahah





















apa lagi. jom lah pegi pavilion merasa donut2 neh semua. bersama kopi juga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply