La Ada Rupanya Food Blogger Conference Eh Kat Dunia Ni, Selamba La Tak Ajak MakanMalaya.com Kan Hehe !

tadi masa aku surfing2 buang masa kat internet

terperasan rupanya ada plak conference untuk food bloggers ek

selamba la tak ajak makanmalaya.com kan. hehe πŸ™‚

cekidaut the vid below ok

lepas ni aku rasa aku nak buat blog review pasal kedai makan kat pakistan plak la

rasa mcm dah bersedia dah ni. hehe dah dekat 6 bulan aku kat sini ok hehe πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “La Ada Rupanya Food Blogger Conference Eh Kat Dunia Ni, Selamba La Tak Ajak MakanMalaya.com Kan Hehe !

  1. sokong 100%… boleh lar jugak tgk makanan pakistan dari kaca mata K Nizam…
    Imma_NaimaΒ΄s last blog post ..Restoran Fatimah

    KNizam Reply:

    imma : sini makanan xde variety la mcm kita. agak bosan plak hehe πŸ™‚

  2. apa lu punya FB, geng?

    KNizam Reply:

    mal : email kat contact ya. TQ hehe πŸ™‚

  3. agak2, mpro nak strikeout tak blog ni? haha

  4. jemput bro ngan kawan2 makan kat rocky corner, char koay teow penang, authentic macam kat penang, sure x ble lupa!!!
    saya tunggu dengan diskaun skali d no 42, jln zirkon e 7/e, seksyen 7, 40000 shah alam, selangor…

    specials the best in the world udang tauge char!!

    KNizam Reply:

    rizal : wokay nanti kalau saya singgah ke sana saya datang ye hehe πŸ™‚

  5. Kat mana conference tu? Nak ikut.

    KNizam Reply:

    shasha : hehe kat overseas kot ni hehe πŸ™‚

Leave a Reply