Food Safari Channel – Singapore Food

kalau dah ada food safari channel pasal malaysia, mestilah ada version singapura plak kan. dah agak dah mestilah lebih kurang sama je masakan kat malaysia dengan masakan kat singapore kan. mestilah sama sebab kita semua serumpun hehe 🙂

paling best kalau borak pasal masakan singapura ni mestilah rojak singapura, laksa singapura dengan sup tulang merah kan. hehe 🙂 ingat lagi dulu-dulu masa zaman ada pasar malam hari sabtu malam kat jalan TAR tengah-tengah KL tuh. jalan akan ditutup untuk bagi area untuk pasar malam. aku satu famili akan selalu la singgah ke lori yang jual rojak singapore ni. perghhhhh banyak giler ingredients dia kat lori tuh, macam-macam ada beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Food Safari Channel – Singapore Food

  1. dah boleh hantar proposal kt Asian Food Channel nih..he2

Leave a Reply