Tourism Malaysia Promotion – Culinary Asia Malaysia Cuisine & Food

perghhhh best la kalau ada banyak channel kat youtube yang dok promote makan-makan dan jalan-jalan sekali kat malaysia ni kan. kali ni aku terjumpa video ni yang dok promote malaysia dalam hal makan-makan ni. hehe enjoy ya semua!

malaysia kena banyakkan lagi keluarkan rancangan makan-makan macam ni kat international food tv channel. berlambak-lambak dah food channel kat dunia ni. ramai gak food channel yang nak feature masakan from south east asia macam malaysia ni kan. mat salleh pun dah pandai makan masakan kita dah sebenarnya tau hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply