asam pedas cafe setiawangsa kl

hahhaah ni entry last pasal makan2 before bulan ramadhan al mubarak kot. heheheh. hari tuh hujan lebat, so rasa cam nak makan something yang bersup or berkuah dan kena la panas2 kan.

fikir2 punya fikir sekali terlintas nak pekena masakan ala2 kampung cam asam pedas ngan kangkung goreng belacan. so apalagi, memecut ler terus ke asam pedas cafe setiawangsa neh

memang dekat giler ngan setiawangsa lrt. depan dia ada desa tun hussein onn (perumahan tentera).

so dah sampai sini kena la order nasi puteh, asam pedas ikan pari, kangkung goreng belacan then ada menu special udang goreng tepung. hehehheh memag terliur la kalau datang sini. memang best.

walaupun asam pedas dia x leh lawan asam pedas batu pahat, tapi still best la kan….kalau la asam pedas batu pahat tu bukak cawangan kat kl, sure la almost every weekend aku makan kat sana.

aku suka giler ngan asam pedas neh, kalau ada asam pedas ikan merah (yg fresh) batu pahat lagi lah layyyaaan…..zasssss!

kalau gambar2 ala2 highpass tuh maknanya gambar x clearlah yer. hehehe















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply