iced lemon tea kaw2 punya lah! :)

korang pernah tak kecewa bila korang order iced lemon tea kat mana2 kedai (cafe included cam secret recipe etc) and then tukhang kedai tu

  • letak sekeping jer lemon kat dalam glass tuh
  • iced lemon tea tu tak cukup masam dan manisnyer. semua tak kena la kiranya. sungguh kureng, kiranya macam not make ur day kan that day. speaking london dowh!
  • bukannya dia letak lemon tapi dia letak limau nipis or limau sambal adjer. hampeh! hahahah habis lah sakit perut korang lepas tuh. nak teh o ais lemon tapi dapat teh o ais limau (cam kedai mamak) adjer. hahahahaha
  • sukatan iced lemon tea nyer melampau sikit walaupun rasanya sedap (macam kat secret recipe). hahahahaah. ending nyer korang kempunan sebab dapat minum a standard glass ikea adjer.
  • iced lemon tea nyer masam dan agak2 pahit yg melampau. benci aku!

so sebagai solution nyer aku pergi beli lemon and then buat sendiri iced lemon tea aku. puas hati la. boleh letak seberapa banyak tea ngan hirisan lemon sesuka hati aku jer. hahahahahahah siapa mau? boleh order online. click je kat sidebar tuh. hahahahahah 🙂 sure terangkat beb kalau minum iced lemon tea neh. hehehehe






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply