Kopi Pahit Original & Roti Bakar Session at Hai Peng Kopitiam, Kemaman, Terengganu ! Hehe :)

hehe tak sah la kalau ada treasure hunt and then takde session jalan2 carik makan kan

dulu masa mardi treasure hunt ke kluang, kitaorang singgah ke kluang rail coffee

kali neh since kat cherating and then dekat je ngan kemaman, so kenalah singgah ke hai peng

yep the one and only hai peng kopitiam yang famous tuh kat kemaman dude !

haha memang dah banyak kali aku pegi kopitiam neh

memang best la kopitiam neh. dengan kopi dia yang kaw kaw punya.

kalau sapa2 nak datang ke kemaman neh senang adjer.

dia dekat je ngan cherating. dalam 50km adjer kot. haha memag dekat kan.

sampai je kemaman korang jalan je terus sampai ke satu simpang yang ada traffic light ke arah muara.

mesti korang akan nampak bangunan putih tulis hai peng kopitiam.

buat u turn sebab nak carik parking. hehe

memang ramai giler manusia masa kitaorang sampai tuh.

memang cool lah kan. hehe

cumanya masa neh baru je breakfast kat legend resort cherating

so takleh nak makan banyak. makan roti bakar ngan kopi adjer. hehe

kalu tak maunyer aku nak belasah sekali makan telur separuh masak,

nasi dagang yang pelbagai lauk tuh and then melantak

bercawan2 kopi secara berleluasa kat sini kan. hehe

perghhh ramai siot manusia dalam kedai neh

aku pun tak sure cam mana aku boleh dapat effect cam kat bawah neh masa snap gambar. hehe

lawa gak la logo hai peng neh kan

saper la yang design tuh ek. hehe sure glamour gak kan.

masa neh baru lepas sukma 2008. tu yang ada banner camtuh tuh.

habis licin kopi panas dalam cawan klasik neh. memang sedap la kopi dia

sedikit pahit tai memang cool. lagi hebat drpd starbucks wa cakap lu !

lepas pekena kopi panas aku pekena plak kopi o ais. perghhhhh lagi best beb !

tak percaya cubalah nanti ! haha

dan akhir sekali. sedikit pesanan penaja.

terengganu adalah wilayah celcom 3G ok ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Kopi Pahit Original & Roti Bakar Session at Hai Peng Kopitiam, Kemaman, Terengganu ! Hehe :)

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Kau Boleh Tengok Aku Kat Mana, Aku Pun Boleh Tengok Ko Kat Mana via Google Latitude !

  2. … kat Kuala Terengganu pon ada kedai dia nih,… Aku pernah minum situ.. mak aii.. ramai gila umat! Menu utama diaorang makan : roti bakar + kopi ‘O’

    KNizam Reply:

    sam : owh ada gak eh ? nama sama ke ?

    samdaddycool Reply:

    sama.. aku rasa cawangan dia kot??

    KNizam Reply:

    sam : wahhhh x tahu plak kat kt ada. selama ni ingat kat kemaman adjer. hehe 🙂

Leave a Reply