kueh kochi, agar2 kaler & siput sedut

hehehheheeh entry makanan yang power kali neh. kat ner nak dapat kueh kochi yang camni eh? yang ada salut daun pisang yang cun camni. memang best la. ni saya amik masa bulan puasa hari tuh. nak gak merasa makan kueh kichi sambil minum2 kopi petang2 weekend kan. heheeheheheh 🙂 nak kueh kochi yang ada kaler ungu tu je tau. x nak yang puteh biasa tuh saja. heehehehehe 🙂



tetiba terselit plak entry pasal agar kaler2 camni. memang best agar2 ni especially kalau simpan dalam peti ais and then makan masa tengok buleetin utama tv3. heheheehehe sambil menikmati agar2 boleh menikmati sekali berita2 terkini dan sensasi. huhuhuhuu


aisey tetiba nak makan siput sedut masak lemak ngan nasi kukus la esok. hahaahaha mana mau cari ek? huhuhuhu 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply