lunch at laksa paradise @ plaza masalam, shah alam

ingat lagi dengan entry roti biskut kering kat nyonya kitchen?

hehehehe lepas pekena roti biskut kering tuh, aku ngan adik aku cepat giler laparnyer.

heheheeh lepas bayar all the fees for the new house at setia alam,

kitaorang decide nak lunch je terus kat plaza masalam tuh.

hehehehe terjumpa dengan kedai makan laksa paradise neh.

cam ok je kan makan laksa masa lunch. hehehehehe nampak sedap je menu2 tuh semua.

kedai neh owner dia noraini. ala puan noraini yang fames giler ngan noraini’s cookings tuh.

siap ada dessert bubur pulut hitam ok

ala buat2 tak tahu plak korang eh. belasah adjer lah. hahahaahahah 🙂

aku suka dengan logo dia yg simple tapi outstanding. 🙂


siap ada desser lagi eg bubur pulut hitam kat sini ok

kat bawah ni laksa penang yang best giler

aku plak makan laksa sarawak. beehoon je tau. sambal dia best giler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply