nasi goreng kiwi xpress at setia alam :)

hari tuh masa pergi ke setia alam nak bayar booking fee, sempat aku jalan2 carik makan kat kiwi xpress sekali. heheheheeh edisi pertama jalan2 carik makan ke sana. belum siap rumah, dah start jalan2 carik makan. huhuhuhuhu 🙂 anyway the food so-so jela. banyak gak nasi dia kan. dah lapar giler so kena makan nasi la. air best. harga mahal dowh! confirm aku x kan datang sini lagi sebab harga dia mahal. hahahahahhah better la kat kopitiam je kan. huhuhuhuhu









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “nasi goreng kiwi xpress at setia alam :)

  1. Dulu die ade caw. kat Phileo tapi dah tutup, paling saya suke air kiwi dialah dengan seafood fried rice, lamb burger, prawn mee adelah beberape lagi yang sedap

    KNizam Reply:

    azura : yep mmg sedap kan nasi goreng seafood hehe 🙂

Leave a Reply