Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

  1. wahhh…dekat2 nk posa ni..baru le nk jumpa otakยฒ
    teringat masa dok JB….mudah sgt nk jumpa benda ni

    KNizam Reply:

    kujie : hehe cepat kena pergi jb tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    linda Reply:

    erm

  2. Otak-otak Kempas

    Sesiapa yang duduk di Pontian nak makan otak-otak Kempas original, sila datang ke Gerai De-Buluh (Hadapan SWM Pontian). Best !!!!

    KNizam Reply:

    otak2 kempas : kat ner eh. boleh bagi direction googlemaps tak. hehe ๐Ÿ™‚

  3. … Otak-otak Johor memang aku suka giler… Kalau otak-otak pantai timur, aku tak berapa ‘show’….

    KNizam Reply:

    sam : yep kat pantai timur aku suka satar plak. hehe ๐Ÿ™‚

  4. otak otak kempas kat kempas, kilangnyer kat area kempas tampoi…
    tapi otak otak kempas tu boleh dpt kat gerai atau restoren kat area sini…
    tapi kalo beli kat kilang lg dpt murah …
    otak otak kempas paling sdp….
    berbanding otak otak jb…
    otak otak jb kurang pedas ….

    otak otak kempas rasa sekali mesti nak lg…

    jemput datg ke jb merasainyer sendiri….

    KNizam Reply:

    sal : yep otak2 kempas paling best la. suka plak makan dengan mee rebus stulang. perghhhhh best woooooo ๐Ÿ™‚

  5. nak juga

  6. saya ada mengedar popia otak-otak, samosa n roti boom , kalo nak order leh la col 013-4032097 (linda) .Penghantaran percuma di sekitar lembah klang…memang sedap

  7. minimum blh bl brp pcs?1 pcs brp rm?

    KNizam Reply:

    art : dalam 50 sen kot. hehe ๐Ÿ™‚

  8. Kat mana ni. Kalau ada address/location, boleh kami letak juga di jbcool
    Johor Bahru Cool!ยดs last blog post ..Pumping petrol in JB a better experience than Singapore?

    KNizam Reply:

    jbc : dulu kat stulang. x sure la plak ada lagi ke idak ya hehe ๐Ÿ™‚

Leave a Reply