teh bunga kekwa

dah lama tak minum teh bunga kekwa neh. dulu masa kat jaybee, masa pergi makan seafood kat kukup aku pernah jumpa teh bunga camni. yang siap ada bunga2 dalam teko dia. masa order tuh aku ingatkan pelayan tu buat joke nak letak bunga dalam teh. sekali bila bukak tutup teko, memang betul ada bunga2 kekwa warna putih dan kuning. tapi memang best la teh bunga neh. colour dia pun cun kan. hehehehehe

so masa aku jumpa gerai yang jual teh bunga kat bazaar ramadhan taman melawati, terus aku rembat satu. memang sedap. rasa bunga pun sodap gak. hahahahahahaha





for berbuka ikan patin ngan ulam sudah cukup. tak perlu nak melantak habis2an kan. huhuhuhuhu šŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply