Wajib Tonton – Jom Rasa! @ TV1 @ Setiap Ahad !

hehe tadi aku tertengok satu rancangan neh

rancangan dia jom rasa! kat tv1

dalam kul 11 pagi rasanya. aku pun dah tak hengat la

tapi mula2 aku hengat rancangan neh ala2 destinasi bajet

sekali rupa2nya rancangan masakan. haha tipah tertipu dowh !

tapi takpelah aku google and then jumpa la plak ngan blog jom rasa! neh ha

ok lah jugak blog dia cuma lama dah tak update lah kan

rancangan neh mcm simple je tapi banyak yang kita boleh belajar dengan rancangan neh

memang best sebab style jalan2 kan. jalan2 kat pasar, beli barang2

pastu masak sempoi giler ah. hehe 🙂

jemput makan dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Wajib Tonton – Jom Rasa! @ TV1 @ Setiap Ahad !

  1. cite dia memang best.. teman pun layan… tapi blog dia x updated pun…
    .-= Naima´s last blog ..Tyra’s Make-up Secret =-.

    KNizam Reply:

    naima : hehe bz sangat lah tuh sebab tak sempat update kan. hehe 🙂

  2. salam bro.. ni nak perkenalkan coconut shake versi perak mali… hehehe.. sedap owhhhh… http://immamakan.blogspot.com/2009/06/ashpay-coconut-shake-sedap.html
    .-= Naima´s last blog ..Tyra’s Make-up Secret =-.

    KNizam Reply:

    naima : wahhh not bad eh yang kat sana punya nampak cool gak. hehe 🙂

Leave a Reply