Blog Review : Asia Valley Senaraikan The Best Of Malaysian Street Food (Malay) !

perghhhhh terasa nak pergi ke kesemua kedai2 makan neh

asia valley dah senaraikan kesemua senarai street food yang best2

tinggal pada korang je la nak usaha pergi ke idak kan

ada yang aku pernah pergi dan banyak yang aku belum sampai lagi

sapa kata malaysia x best ?

malaysia, truly asia ok !

hehe jom cuti2 malaysia dan jalan2 cari makan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Blog Review : Asia Valley Senaraikan The Best Of Malaysian Street Food (Malay) !

  1. nasi lemak dan kuih buah melaka gula merah.
    teringat semasa tadika dulu.tiap-tiap pagi itu je
    yang saya makan.
    .-= safar´s last blog ..Pecah rekod dunia anjing telinga panjang =-.

    KNizam Reply:

    safar : hehe kuih buah melaka mmg unik la kan. hehe 🙂

  2. dah lamer tak gi bellamy street bakang istana tewww.. ahaks
    .-= en_me´s last blog ..stesen keretapi KL yg terbiar =-.

    KNizam Reply:

    en_me : hehe saya pun dah lama tak singgah bellamy. ramai giler orang la. hehe 🙂

  3. Jauh mana sekalipun aku nak ajak ko lepak kat warung Belia 4 B jasin..
    Jomlah..
    .-= zool´s last blog ..Pendapatan Peladang RM52,000 sebulan =-.

    KNizam Reply:

    zool : kat mana warung tu ek zool ? yg dekat ngan sebelum post office tu ke eh ?

  4. semlam berbuka kat satay station di setiawangsa ….sedap sungguh satay daging lembut …plg best lah…antara satay yang pernah makan kat kl nie…cuba juga mee rebus nya pun best !! minuman apple asam boi …sedap harga pun murah aje satay 0.70 secucuk dan mee rebus rm6 boleh share 2 org lagi…

    KNizam Reply:

    mimi : wahhhhh kena cuba tuh nanti. hehe 🙂

Leave a Reply