Char Kuey Tiaw Seafood at Little Penang Cafe, KLCC

tadi aku sempat makan2 kat little penang cafe klcc
dah lama plak rasanya tak makan kat sini
dan yang menjadi sajian pastilah kue tiaw seafood neh kan. hehe πŸ™‚
Char Kuey Tiaw Seafood, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Char Kuey Tiaw Seafood

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Char Kuey Tiaw Seafood at Little Penang Cafe, KLCC

  1. pernah makan
    not bad gak rasanya πŸ™‚

    MakanMalaya Reply:

    izie : yang ni seafood version. mmg best giler. kenyang giler. hehe πŸ™‚

  2. wahh sotong dan udang nampak beso! atau adakah mata ini tertipu dek kamera trick?

    nonos last blog post..muncung muncung πŸ˜€

    KNizam Reply:

    nono : hehe eh betula mmg besar tau. hehe πŸ™‚

  3. halal ke little penang tu?

    KNizam Reply:

    ha : halalan tayyiban lagik ya. hehe πŸ™‚

  4. igt nak g dis week…emm..madam kwan pun best gak…bbaloi r!

    KNizam Reply:

    ha : hehe dah lama la plak tak makan kat madam kwan. serving dia besar2 gak kan. hehe πŸ™‚

  5. Hm…BesarGedabak…BykGler…SmpiSebuLaPerutAkuNi…MurahRezekiOrgYgBlanjerAkuAritu..hehe..ThanxMyFren!

    KNizam Reply:

    ha : hehe kenyang giler ah πŸ™‚

  6. Mana sedap, kueh tiow sini ke, Doli Kueh Tiow kat taiping?

    KNizam Reply:

    apek : hehe dua2 sedap tau. semuanya best2 belaka. hehe πŸ™‚

  7. Assalammualaikum

    nmpk sgt sedap!
    lalu sokmo je cafe ni

    halal ek?blh la cube πŸ˜‰
    piaΒ΄s last blog post ..Tora datang lagi

    KNizam Reply:

    pia : sedap woooooo hehe πŸ™‚

Leave a Reply