Iced Earl Grey Tea at Basil, Bangsar Village I

kali neh aku sempat lunch kat bangsar village I

sekarang dah ada bangsar village I and II ok

Iced Earl Grey Tea at Basil

aku makan kat basil neh. sedap gak

ala basil neh sebelah starbucks adjer tau

mostly thai’s based menu la kan

aku tak sempat nak amik gambar makanan sebab terlampau lapar. haha

actually aku makan kuetiaw kungfu ke apa tadi. hehe

habis lunch sempat la nak merasa iced earl grey tea neh

memang sedap.

takde gula langsung, memang terasa teh earl neh

heh nanti korang bolehlah cuba ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Iced Earl Grey Tea at Basil, Bangsar Village I

  1. Dah cuba try (I know redundant ni..) earl grey tarik?
    Rendam sachet earl grey (tak kira apa brand pun) dlm air panas, letak eveporated milk (susu cair tu) and/or sugar to taste.

    Sedaaaap… 🙂

    P/s alternative bila berada d ober c, nak cari teh tarik payah…. buat sendiri je..earlgrey tarik.

    AkakPokPeks last blog post..FACEBOOK? FLICKER? MYSPACE? FIRENDSTER? BLOGGER?

    KNizam Reply:

    app : hehehe belum pernah cuba lagi teh tarik camtu. hehe 🙂

  2. cuba tom yam dia plak next time, then bagi review u… 🙂

    KNizam Reply:

    erl : actually dah makan tomyam tapi luper amik gambar. haha 🙂

Leave a Reply