Chicken Cornish Pedas, Cake Chocolate Indulgence & Cake Apa Ntah @ Secret Recipe, Taman Melawati, KL !

ini adalah posting no 1 untuk tahun 2009 ok !

hehe aku sebenarnya jarang pergi ke secret recipe melawati neh

dia dok kat sebelah kfc je kat melawati neh. hehe

so ada sekali malam tuh aku malas nak makan nasi

nak cuba makan cornish plak. pergi lah ke secret recipe neh

nampak chicken cornish yang memang cool !

nampak mcm sedap adjer kan. hehe apa lagi aku belasah la satu

suruh plak dia panaskan and then tapau bawak balik rumah

supaya nanti bolehlah makan sambil blogging. haha

habislah kotor laptop aku nanti kan. huhu

bila dah pergi secret recipe mestilah beli cake sekali kan

apa ke jadahnyer pergi sana tak belasah cake plak. haha

so aku ingat nak beli chocolate banana yang famous giler tuh kan

sekali sold out lah plak

so paling dekat dengan chocolate banana ialah this cake nama dia chocolate indulgence

rasa cam sedap. tapi memang sedap beb ! hehe

boleh tahan la kan. hehe mmg cool !

hehe ada lagi satu cake neh aku dah lupa la plak nama dia

lebih kurang mcm chocolate indulgence la jugak

cuma dia ada banyak gak la badam2 rangup kat atas dia tuh

lupa dowh nama dia ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply