D’ Telawi Village, Bangsar – New Retaurant In Town !

mcm cool je kedai makan neh kan

surelah aku akan singgah kalau aku sampai ke jalan telawi nanti

satu row ngan bsn dan pelita bangsar

menu pun boleh tahan kan. hehe :)

jom kawan2 kit serbu kedai neh

daripada breakfast sampailah ke supper dia bukak ok ! hehe

boleh baca review blogger yang dah makan kat sana kat sini

mcm best jeĀ  kan !

masakan kampung pun ada beb. perghhhhh bestnyer. hehe :)

Comments

  1. says

    happy birthday…
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
    sambut birthday kat restoran mana plak? :P

    KNizam Reply:

    aishah : hehe tengkiu2. x sure lagi nak pergi mana. ada t hunt plak ni. hehe :)

  2. layanblues says

    nampak cam mahal jerk tempat ni bro…
    kau buat lah coverage kat SHAH LAMA bro…aku memang tak pernah discover area tu…

    KNizam Reply:

    layanblues : nantilah bila aku pindah shah alam hujung tahun ni. hehe :)

  3. layanblues says

    elokler…aku memang nak tau tempat makan shah alam…aku selalu pegi SACC,Shah Alam Central dan PKNS selain carefour,tesco dan giant

    KNizam Reply:

    layanblues : hehe nanti aku cuba jalan2 carik makan kat sana plak .eheh :)

Leave a Reply