Pernah Dengar Pasal FriedChillies.com ?

phewwwwww neh ada lagi satu blog yang menarik pasal makan2 malaya

banyak masakan melayu

banyak juga masakan lain2

aku tengok gambar2 dalam blog neh pun menarik

catatan dan ulasan memang cool !

membina dan membuatkan aku nak pergi !

another cool website of jalan2 carik makan malaysia kan. hehe πŸ™‚

siapa lagi ada blog menarik pasal jalan2 carik makan malaysia eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Pernah Dengar Pasal FriedChillies.com ?

  1. Fuh..mcm sedap je tgk makanan dia..

    KNizam Reply:

    callister : tuh la banyak info kat website neh. cool kan ! haha πŸ™‚

    Callister Reply:

    next time kalo rasa nk g makan tapi xada idea,leh la rujuk kat situ..

    KNizam Reply:

    callister : tuh la kan. byk info menarik neh. hehe πŸ™‚

Leave a Reply