Franchais Murtabak Terbaru Di Ampang – Taiping Murtabak Station !

perghhhh x sangka plak aku yang murtabak pun boleh dibuat franchis ek

cool giler dowh ! sapa la tak suka ngan murtabak kan

masa aku jalan2 kat pasar ramadhan taman melawati ada ternampak raja murtabak

malas la nak cuba. besar semacam adjer kan. hehe πŸ™‚

korang click je lah kat gambar atas kalau nak singgah ke official website murtabak taiping neh ok

kat jb plak ada plak murtabak singapore rm8 satu

besar giler. tapi memang banyak giler lah isi dia kan

harap2 taiping murtabak neh pun sedap dan padat mcm murtabak singapore tuh kan

hehe nanti lah aku jjcm kat taiping murtabak station neh lepas raya nanti

dekat adjer kat area ampang. mcm dekat adjer ngan area zamz on the blog je kan. hehe πŸ™‚

zamz on the blog ntah2 dah lama dah singgah ke kedai neh

dengar cerita dia ngan family dia minat seh ngan murtabak2 neh kan. hehe πŸ™‚

happy murtabak sedunia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Franchais Murtabak Terbaru Di Ampang – Taiping Murtabak Station !

  1. Last Friday da singgah tempat nie… so-so jer la murtabak dia and I wasn’t really impressed with their kari ( very curry powder-ish) or onion pickle ( laden with sos cili.. ugh) … For RM 5.50… wasn’t really worth it…

    KNizam Reply:

    jjameson : owh ye ke. so kat pasar malam lagi sedap ek. hehe πŸ™‚

Leave a Reply