Kek Buah (Fruit Cake) from Blogger “1001 Tales of The KEK’s” Memang Best Siot!

hehe hari tuh aku terperasan ada satu blogger neh dia jual fruit cake

apa lagi, dengan semangat membara ala2 nak berperang, aku pun order la

siap la ko kalau tak sedap.

hehe tengok kat gambar yang dia post kat blog dia memang best giler dowh

ni la 1st time aku nak order makanan kat internet

main belasah adjer. kalau x sedap siap woooo. haha

nampak moist je fruit cake tuh kan

memang nampak sedap dan menggiurkan siot

meleleh air liur tambah2 bulan puasa neh kan. hehe 🙂

apa lagi terus gua order, then set kan appointment nak amik kat au2 keramat

perghhhhhh hasilnya memang best giler dowh

korang tengok je la gambar2 kat bawah neh ok

dengan segala mak bapak kacang semua ada dalam tuh

moist je rasa dia ok. lembap adjer. best2 hehe 🙂

perghhhh memang sekejap je habis neh

malam tadi je lepas amik terus ngap dekat 1/4 haha

masa sahur je dah kenyang sket. hehe 🙂

memang terbaek la. recommended. nanti lepas raya aku nak oder 1 set lagi la

nak makan2 lepas raya la pulok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Kek Buah (Fruit Cake) from Blogger “1001 Tales of The KEK’s” Memang Best Siot!

  1. Wah.. Cambest jer. Baki 3/4 lagi pas mana?
    .-= safwanhussin´s last blog ..Peringatan Dari Si Kecil, Ringkas Tapi Tegas =-.

    KNizam Reply:

    safwan : hehe baki simpan untuk raya. kalau sempat la kan. hehe 🙂

Leave a Reply