Go & Grab This Secret Recipe Pocket Savers Now !

hehe aku mmg penggemar secret recipe lah

aku paling suka ngan tomyam khung ngan iced lemon tea dia

tomyam mmg pedas giler. siap berpeluh2 dowh kalau makan kat sini

iced lemon tea tak perlu diperkenalkan lagi lah ok

memang cukop manis. cukop masam. perghhhh heaven !

hehe kadang2 aku belasah gak brownies dia ngan ice cream vanilla 1 scoop

perghhhh memang kenyang giler ah kalau balik from secret recipe

now secret recipe ada announce pasal latest promotion

kadang2 aku order gak singapore laksa

actually meehon karilah ok. tapi mmg cukup karinya

cukup pedas and then cukup panas. i like ! hehe πŸ™‚

hehe khas untuk lunch hour neh kan

hehe haruslah aku singgah ke secret recipe minggu depan neh.

apa lagi tunggu dowh

plan your lunch meal set now

wait no more. start engine kereta tuh

pilah cuti2 malaysia. eh silap !

pi lah jalan2 carik makan dowh. haha

cool kan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Go & Grab This Secret Recipe Pocket Savers Now !

  1. betul ker?cam tak percaya murahnyer…

    KNizam Reply:

    layanblues : mmg murah la. promotion sebab nak galakkan orang makan lunch ni. hehe πŸ™‚

  2. ni plan untuk tambahkn berat badan ni..
    pas makan kena g jogging la..

    KNizam Reply:

    callister : mana bley lepas makan terus jog. kenalah lepak2 dulu sambil hirup kopi. hehe πŸ™‚

    Callister Reply:

    adeila…
    lagi la sihat nanti..

    KNizam Reply:

    callister : ala lepas minum kopi pilah gym. hehe πŸ™‚

  3. pergh… Tomyam kung dia mmg sedap la… Ms member bgtau dia mkn tomyam harga rm20, semua ckp mahal gila. Tp bla dah try mmg berbaloi la setiap sen. Hehehe… Slalu mkn tomyam @ sgpore laksa dgn ice lemon tea dgn kek. Kuar dari situ bdan mcm nk meletop sbb kenyang sgt… Duit pun melayang…

    KNizam Reply:

    chempaka : tuh la kan. tomyam tuh kalau makan surelah akan berpeluh. hehe panas dan pedas πŸ™‚

Leave a Reply