Ikan Kembung Masak Asam & Ayam Goreng Pedas @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

perghhhh 2nd day aku ngan adik aku still ke param lagi

siap la 4th or 5th day nanti surelah dah muak kan. haha

aku sampai dah boleh hafal semua kedudukan gerai2 kat sini

mana taknyer kan, selama since 2004 lagi semua kedudukan gerai kat sini tak pernah berubah lah.

semua sama je. hehe tuh yang aku boleh hafal tuh. haha

untuk kali neh, aku beli ikan kembung masak asam

memang sedap beb. kuah asam tuh pun cukup masam

memang best lah. tambah kicap manis sket. lagi kaw2 haha

ikan pun memang fresh. memang cool mcm mat kool lah ! haha

ayam goreng plak pedas giler. i like !

aku memang suka yang pedas2 pun kan.

hehe cam biasa lah

masa berbuka makan kurma and then baru makan nasik

pastu baru solat maghrib.

hehe kat rumahlah weiii. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Ikan Kembung Masak Asam & Ayam Goreng Pedas @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Ikan Kembung Masak Asam & Ayam Goreng Pedas @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

  2. Ikan mengandung protein yang tinggi, sangat bagus untuk pertumbuhan anak-anak. dan juga sebagai makanan diet
    halimah´s last blog post ..Cara Terapi Pengobatan Dan Penyembuhan Myeloid Leukimia Acute

  3. memang lebih baik pilih ikan daripada ayam atau daging sapi namun harganya cukup mahal..

Leave a Reply