Jom Melantak Nasi Goreng Ai-Cu Special, Siap Ada La-La Ngan Udang Goreng & Air Tembikai @ Ai-Cu Kopitiam, Wangsa Link KL

hari tuh masa aku balik from jasin sempat aku singgah wangsa link

wangsa link neh area depan carrefour wangsa maju tuh

senang je nak cari sebab kat sini banyak kedai2 baru

kedai ai-cu kopitiam neh betul sebelah ngan cheng ho restaurant (amy search)

pastu depan ngan agro bank. surelah x sesat nak mencari kan

hehe aku check menu dia memang cool

memang banyak pilihan

environment pun best je. sebab earth colour lah kan. hehe 🙂

aku hengat nak order set kopitiam

tapi disebab masa tuhtengah lapar so better makan nasi je lah kan. hehe

aku order nasi goreng special ai-cu ngan air tembikai

korang layan je lah gambar2 kat bawah ya 🙂

tu dia menu dia

memang banyak giler ah

x tahu aku nak makan yang mana satu

tapi nasi goreng tuh memanglah sedap

mungkin sebab ada udang ngan lala kot. hehe

kedai neh betul2 depan agro bank tuh

ala yang dulunya bank pertanian kan. hehe 🙂

kerusi semua design bagai2 kan.

hehe nampak rileks la plak kat sini kan

cool gak la

tuh dia alamat lengkap ai-cu kopitiam neh

dekat wangsa link

call je lah kalau nak datang kan

kalau tak nanti tutup korang jugak yang susah nanti kan. hehe 🙂

ada gak gerai2 mcm tuh

jual keropokngan cucur udang rasanya kalau tak silap akulah

tapi aku malas nak check sebab aku nak makan nasi la kali neh

nantilah lain kali aku cuba2 check amenda ada kat sana

perghhhh air tembikai, memang sedap di kala perit mentari kan

cuaca memanglah panas

kena plak ngan air tembikau sejuk

perghhhhhhh heaven beb !

hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Jom Melantak Nasi Goreng Ai-Cu Special, Siap Ada La-La Ngan Udang Goreng & Air Tembikai @ Ai-Cu Kopitiam, Wangsa Link KL

  1. hahahaha..
    dah pergi melantak kat kedai ni dulu.
    boleh tahan gak laa makanan dia.
    kedai restoran cina muslim tepi dia tu pun sedap gak.
    heheheheh

    KNizam Reply:

    kerol : kedai cina muslim nama dia cheng ho. amy search punya. pernah makan sekali. sedap sangat sampai x sempat nak amik gambar. hehe 🙂

  2. bukan! bukan! bukan cheng ho toh..
    kedai dia biasa2 jeh. yang jaga kedai tu pun chinese..
    tak ingatlah nama kedai dia..
    hehehehe..
    komen laa plak kedai pemain hoki kat belah depan tuh ea..
    tapi harga bly tahan mahal kat kedai tu 😀
    hahahahaha

    KNizam Reply:

    kerol : owh ada kedai lain ke eh ?
    wajib pergi ni ?
    eh yg mana satu kedai pemain hoki tu eh ?

  3. pergh. air tembikai tuuu…

    menitik2 air liur aku neh!

    KNizam Reply:

    alone : hehe memang best dowh masa tengah2 panas ni. hehe 🙂

  4. Pertama kali saya nampak nasi goreng warna kuning, macam nasi kunyit. La la tu looks fresh and delicious.

    KNizam Reply:

    becklee : hehe letak kunyit rasanya. that lala mmg sedap. hehe 🙂 tapi sikit je la.

  5. ….. satu lagi post yang aku silap baca… tengah lapo dan kebulur nih…. Ni buat otak aku berimaginasi nak makan apa tengahri ni ek???

    KNizam Reply:

    sam : aku nak pekena lalachong la mlm ni. hehe 🙂

  6. hahahahhaha..
    tak ingatlah nama kedai tu..
    tapi dia kedai biasa-biasa jeh..
    yang kedai nirmawan kat area depan..
    tak ingat juga nama kedai dia..
    hahahahaha..
    sowy sbb dah lame tak pergi ke area ctoh..

    KNizam Reply:

    kedai nirmawan ? oleh minarwan ek ?
    hehe nanti saya carik. heheh 🙂

  7. 1st tym komen..nasi kuning2 tu dah cam nasi goreng mutiara je..sedap.wuu

    KNizam Reply:

    cookdong : hehe tapi mmg sedap la nasi tuh. hehe 🙂

  8. wah. macam nak try jer pergi ni. huhu. sedapnya nampak nasi goreng tu. 😛

    KNizam Reply:

    aishah : sedap sebab ada lala2 tuh. hehe 🙂

  9. makin banyak pulak kopitiam sekarang kan 🙂

    KNizam Reply:

    azwan : hehe tu la kan. tapi best woooo lepak kopitiam hehe 🙂

    azwan Reply:

    memang best, suasana sempoi, by the way, cantik jugak linkwithin tu, mungkin aku boleh guna kat blog aku yg lain.

    KNizam Reply:

    azwan : aku guna kat sini sebab dia akan keluar gambar makanan. hehe 🙂

  10. sapa2 nak join smartherbs…modal rendah cuma RM60 untuk satu lot..peluang dapat RM961 tiap2 bulan…kalau 11 lot anda kira sendiri kalau tak percaya…tak perlu jual..tak perlu cari orang…syarikat akan rasmi 28hb ini..cepat jadilah ahli yang terawal…rebut cepat peluang ini..layari smartherbs4u.com.my..untuk maklumat lanjut sila email kat saya….hamzah005@gmail.com

  11. abdullah chan

Leave a Reply