Adoyai Bila La Aku Nak Merasa Coconut Shake Klebang Melaka Ni Eh ?

hehe mula2 blogger zool buat post pasal benda ni

last2 ada lagi sorang blogger adha plak post pasal ni

ni tak boleh jadi ni

aku kena cari jugak la coconut shake klebang neh

dengar cerita memang lah best giler kan. hehe

dengar nama pun dah membuatkan aku lapar lah !

hehe siaplah nanti kalau aku balik kampun surelah aku akan singgah kan

hehe sapa2 tau exact direction tolong bagi link googlemaps ke ?

gps ke eh ?

hehe senang la sket nak carik nanti kan. hehe

ke ada sapa2 lagi yang pernah merasa coconut shake kat klebang melaka ni eh ?

hehe apa comment korang ?

perghhhhhhh mcm best je kan. haha πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

74 responses to “Adoyai Bila La Aku Nak Merasa Coconut Shake Klebang Melaka Ni Eh ?

  1. Erm, petang tadi pun aku singgah beli 2 cup n air soya panas, x ketinggalan karipap panas 3 ringgit.

    jj Reply:

    oo.. ok. balik nanti mesti kena try.
    time posaΒ² nih, kalau boleh semua nk try..
    πŸ˜€

    Ayman Reply:

    erm… mmg kene try (try da best, ahaks…), nak carik pun x susah rase nye, sbb sign board dia sebijik cam kat blog dia tuh.

    KNizam Reply:

    ayman : hehe dah try ke eh ?

    KNizam Reply:

    jj : hehe puasa neh semua pun sedap kan. hehe πŸ™‚

    KNizam Reply:

    ayman : perghhhh sedap ke idak ek ? hehe πŸ™‚

  2. dirr : hehe nak kena pekena jugak la coconut shake neh satu hari nanti. hehe πŸ™‚

  3. ayman : hehe tuh la kan. kena try la nanti shake neh hehe πŸ™‚

  4. ayman : wokay dah melawat dah blog tuh. hehe πŸ™‚

  5. jj : dah cuba nanti buat review dalam blog ya πŸ™‚

  6. taraa! sy dh try.. e-one coconut shake.
    sbbkan sy xde blog.. maka sy review kat sini je.. he..he..

    mmg lemak berkrim.. rasa boleh kata sama le mcm kat klebang yg popular tu. cawan kecik – RM1. cawan besar RM2. Minum situ RM1.50. Tapi masa sy pegi tu, xde pun karipap panas. Sy pun xbertanya sbb ramai tgh tunggu.

    lenkali balik kg boleh le beli lagi πŸ™‚

    KNizam Reply:

    jj : perghhhhhh terliur membaca comment ni. hehe πŸ™‚

  7. sila terliur sekarang. kih..kih.. πŸ˜€

    KNizam Reply:

    jj : haha bulan2 posa neh terngin plak nak minum shake tuh la. hehe πŸ™‚

  8. KNizam: so KNizam dah try ker…

    jj: erm tau x per… ary tuh Ayman ade gak tanya membe tuh pasal karipap, mak dia x sihat so x der la… minggu nih plak tutup jer… tokey plak kene demam… huhu… tepakse aku q kat klebang…

    KNizam Reply:

    ayman : hehe makin terliur la pulok. hehe πŸ™‚

    jj Reply:

    hope boleh pekena lagi coconut shake e-one time balik raya sblm raya menjelang ni
    πŸ˜€

    KNizam Reply:

    jj : hehe saya pun belum sempat nak pekena coconut shake tu lagi. hehe πŸ™‚

  9. xpe..next tym blk melaka…singgah lah ejk..

    sy dah berjaya pekena coconut shake tu…baru jek..last sunday..hehehehe πŸ™‚

    setelah beberapa kali percubaan xberjaya…

    senang jek bro…kalo dr banda hilir…lalu kat tengkera ke klebang..kedai dia sebelah kanan..berhampiran solok kg. bahagia..xsilap dekat ngan esso kot…

    rase dia mmg best compared ngan kedai yg sy tersalah pg a day b4…hehehehe….

    KNizam Reply:

    yun : hehe saya tak berjaya2 lagi nak pekena coconut shake tuh hehe πŸ™‚

    man Reply:

    nak resipi coconut shake blh/ anak melayu mk blajar bisnes

  10. salam blh bg resipi coconut shake x? anak melayu nak bisnes la

    KNizam Reply:

    man : alamak saya takde la recipe tu ya hehe πŸ™‚

  11. Man : resepi dia sng je. Ice cream vanilla..isi kelapa,air kelapa dan air batu dan gula…

Leave a Reply