Karipap Pusing Cik Nah @ Ampang, KL !

hehe actually aku dah lama dapat karipap neh from blogger cik nah

memang nampak sedap je

aku letak je lah dalam peti ais

sekali hari tuh barulah teringat nak goreng kan. hehe

neh karipap pusing. inti kentang

memang sedap beb ! memang rangup giler wa cakap lu

haha gua goreng satu kuali terus. senang sket kan

hehe kalaulah ada oven harus aku bakar je dalam foil

senang cerita tak payah nak membazir minyak2 tuh semua kan. hehe

thanks to blogger cik nah & blogger zamz for the karipap pusing ok

hehe best woooooo !

apa lagi pi lah order karipap pusing from blogger cik nah weiiii

haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Karipap Pusing Cik Nah @ Ampang, KL !

  1. mak ai.. sedapnyer… da lame x mkan karipap…hua hua..

    KNizam Reply:

    apiez : hehe karipap mmg best giler ah πŸ™‚

  2. mmg sedap lah karipap tu..hehehe

    KNizam Reply:

    zamz : haha muka pun dah mcm karipap dah. haha πŸ™‚

  3. alamak bro… pepagi perkena karipap panas sedap nih….

    KNizam Reply:

    sawanilo : hehe mmg best tuh. kena plak ngan kopi panas kan. perghhhhhhhhhhhhhhh hehe πŸ™‚

  4. Yummy2… teringat kat Karipap Ayam 50 sen sebijik masa zaman belajo kat UTM Skudai dulu… Huhuhu… Windunya….

    KNizam Reply:

    kame : perghhhh murah tuh. sure besar kan karipap tuh. hehe πŸ™‚

  5. alaaa search2 karipap puseng nampak bende ni.tp canne nak order neh.ngeee.

    zamz Reply:

    ratna nak order ke…bisa diatur
    email pun boleh zam7798@yahoo.com
    .-= zamz´s last blog ..Harga Baru Petrol RON95 RM 1.80 seliter, RON97 RM 2.05 seliter hari ini =-.

    KNizam Reply:

    ratna : hehe tu towkey kedai zamz dah menjawab. order jangan tak order ya πŸ™‚

  6. Meriam Karim

    Saya baru je buat karipap pusing ni.Belajar dari internet la.Memang rangup dan enak.Tapi,leher ni rasa nak terpusing kerana nak buat karipap ni,rumit,dekat satu jam baru siap 12 biji karipap tu.petang tadi hantar data SKPM ke NKRA Kementerian Pendidikan.Release tension,terus buat karipap ‘spiral’ ni.

    KNizam Reply:

    meriam : wahhh mesti best karipap pusing ek hehe πŸ™‚

  7. Wahhh. sedapnye pulakk. camana nak order kat kak nah ni? blog dia private la pulak cik nizam! πŸ˜€
    FarisΒ΄s last blog post ..Lookup Point

    zamz Reply:

    faris boleh je nak order email pun boleh cam address kat atas tu
    zamzΒ΄s last blog post ..Happy Besday To Nabihah

    KNizam Reply:

    zamz : tu dia tokei karipap pusing dah bersuara hehe πŸ™‚

    KNizam Reply:

    faris : kita tunggu dia jawab ya hehe πŸ™‚

  8. encik zam, sy da emailkan seperti yang tertera tapi tiada reply???
    emel sy mucrackers@gmail.com

    KNizam Reply:

    faris : saya x sure la. mungkin dah x jual kot karipap ni. πŸ™‚

Leave a Reply