Kueh Tepung Pelita, Kari Daging Best Giler, Air Laicheekang Sejuk Sampai Ke Gusi & Popia Basah Pedas Giler @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

hehe hari tuh lepas jalan2 kat param

aku rasa malas la nak beli apa2 sebab mcm dah bosan

sekali ternampak gerai yang jual popia basah

cam ramai je beratur

ni mesti sedap ni kan. hehe aku pun beli la sekali dowh

memang sedap giler ah. kena plak dengan extra sambal tuh

cukup la semua ingredient dalam popia basah tuh

i like !

pastu aku beli sekali kari daging

dah craving nak beli kari daging la plaks

ermmmm memang sedap dowh kari daging neh. memang sedap !

pastu ada plak nak beli laicheekang kan

angkat la laicheekang sejuk satu

memang sedap. sejuk giler sampai ke gusi dowh ! haha

pastu nak makan tepung pelita plak. ahaks

amik 5 sekaligus. memang sedap giler dowh !

cukup manis. cukup la santan dia. cukup cool !

masukkan dalam freezer dulu, then keluarkan balik masa nak berbuka.

memang sedap. aku siap terlupa nak makan kurma dek makan tepung pelita neh

haha memang best la berbuka hari ini. hehe

korang makan apa ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Kueh Tepung Pelita, Kari Daging Best Giler, Air Laicheekang Sejuk Sampai Ke Gusi & Popia Basah Pedas Giler @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

  1. nafsu makan ko mmg tinggi.

    KNizam Reply:

    mikael : hehe nafsu biasa2 je tapi nafsu nak update blog lagi tinggi woooo. hehe šŸ™‚

  2. jadi lapar aku nih…cis! kakaka…

    KNizam Reply:

    shaxx : hehe rileks esok pegi la beli. hehe šŸ™‚

  3. semua sedap ni…tak boleh jadi… šŸ˜›

    aishahs last blog post..Perlu atau mahu?

    KNizam Reply:

    aishah : hehe tak sabar2 la tuh nak berbuka kan. ahaks šŸ™‚

  4. mm..memang nampk soo yuMMies..”)

    KNizam Reply:

    nurul iman : hehe memang sedap giler tau. hehe setahun sekali jer. hehe šŸ™‚

Leave a Reply