lecka lecka ice cream @ klcc

hehehehe lepas makan kat little penang cafe, the jalan2 sambil tengok2 books kat kinokuniya, shopping2 mega kat klcc especially parkson (sampai kena buat discount card), then perut terasa lapar balik. apa lagi takkan nak makan berat2 kot. so terus je kitaorang pegi melantak ice cream lecka lecka kat klcc bawah sekali.

pergi ke kat ground floor (not the lrt side). banyak ice cream yg best2 kat lecka lecka. 1st time aku makan kat lecka lecka picc masa mifc 2007 hari tuh, terus jatuh chenta. hehehehehee.

so apa lagi belasah la lecka lecka neh kan. heheheh boleh minta 3 jenis ice cream dalam satu bekas, tu yg puas hati sket tuh. harga mmg mahal sket la kan, untuk besar tu ajer dekat rm10 kena spent. tapi ice cream dia mmg best la. tak keras dan tak la lembut sangat. mmg cool siot lecka lecka ice cream neh. apa lagi dowh!













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply