little penang cafe @ klcc

aku ada baca pasal this little penang cafe somewhere kat blog sapa ntah. dia bagitau yg kuey tiaw ngan chendol kat sini memang best giler. so masa kitaorang singgah kat klcc, terus aku pergi kat this so called little penang cafe neh. order 2 menu tadi and then the rest is history, memang best giler chendol dia lar. memang recommended beb! kuey tiaw pun best giler, cuma sket je la kan. hehehehehe. aku suka dengan ambience dengan interior deco dalam cafe neh, memang cukup fine retro and rileks jer. heheheheeh

korang tatap je lah gambar2 kat bawah neh. x lama nak puasa meh! heheheh











other reviews for little penang cafe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply