Lupakan McDonald’s, Jom Kita Belasah Ramly Burger Yang Best Ni !

hehe sana-sini orang bercakap pasal boikot mcdonald’s kan

bagus jugak la. sebab dah x ramai yang hengat lagi pasal rambly burger neh

actually aku rasa kekadang ramly burger neh best jugak tau

rangup je burger dia bila dibakar

daging tak payah cakap la. siap belah dua lagi kan

nak pastikan daging masak rangup dan sedap

korang sure dah perasan gak ada macam2 variety ramly burger neh kat malaysia

ada banjo. ada cheese. ada lada hitam. ada ayam special

ada daging special. ada hotdog. mcm2 adalah !

apa lagi kalau tergerak nak makan burger, pergilah beli kat ramly burger berhampiran anda

sure puas hatilah punya !

kalau takde ramly burger, burger otai pun ok gak !

sure meletoppppppp

orang putih kata melt in your mouth lah ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Lupakan McDonald’s, Jom Kita Belasah Ramly Burger Yang Best Ni !

  1. bile nak ajak aku makan sekali nh . ish2.

    KNizam Reply:

    asx : bila aku dapat cheque masyyuukkkk from nuffnang la nanti. hehe πŸ™‚

  2. gi la solaris mont kiara, beli otai burger kat gerai adik aku haha

    KNizam Reply:

    joe : ala otai burger kat melawati pun ada la. hehe πŸ™‚

  3. rasa cam nak gi cari gerai burger la plak malam2 nih. hampeh tul

    KNizam Reply:

    aishah : hehe pergi jangan tak pergi ok. hehe πŸ™‚

  4. :terliur:
    aku tau xde emoticon tu, saje nak cakap aku terliur…muahahaha

    KNizam Reply:

    spatt : hehe pi lah makan cepat. hehe πŸ™‚

  5. huiii, sedap burger tepi jalan lg dr burger mcd kan…

    KNizam Reply:

    inabu: tuh la kan. sedap gak burger fresh neh. hehe πŸ™‚

Leave a Reply