Maxis + Doughnut = Apakah ?

tadi aku dapat billing for maxis post-paid

sekali tengok ada berlambak2 la plak donut kat sampul tuh

haha sejak bila plak maxis ada kaitan ngan donut ni eh ?

haha tengok donut terasa nak pegi pavilion beli j.co donut lah plaks. ahaks

hehe cam dah lama je tak makan donut kan.

aku minta yang style glazzy je. yg lain agak la kureng kan. hehe

so bila kali terakhir korang makan donut ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Maxis + Doughnut = Apakah ?

  1. tunjuk gambar donat
    terliur nak makan
    dah lama tak beli
    padahal big apple dekat je dengan rumah
    huhu 😐

    amilahs last blog post..hal merapik: pembaziran

    KNizam Reply:

    amilah : hehe j.co lah paling best ya πŸ™‚

  2. dekat kuantan ada big apple je
    x sempat2 agi nak makan j.co ni
    hehe πŸ˜›

    amilahs last blog post..hal merapik: pembaziran

    KNizam Reply:

    amilah : la ye ke. kena datang j.co kl lah camtu kan. hehe πŸ™‚

  3. last sekali makan donut baru2 ni.. sebab dapat kupon big apple jadi semua berpusu-pusu beratur untuk beli satu dozen donut dapat setengah dozen donut lagi (macamlah esok takde dah donut2 tersebut!)

    landaklauts last blog post..antara kawan dan duit…

    KNizam Reply:

    landaklaut : hehe saya lagi suka j.co lah. lagi best kot. hehe πŸ™‚

Leave a Reply