Mee Rebus Taiping & Cendol Bismillah Taiping, Perak !

perghhhh aku malas la nak copy gambar2 makanan kat atas

korang check jela kat bawah neh

cendol bismillah taiping & lokasi cendol2 yang lain

mee rebus taiping

memang terliur beb !

memang nampak sedap

aku rasa memang lah sedap kan

cis ! kalau ku tahu weekend lepas lagi aku dah pergi lepas obw 2009 kat kuale !

haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. says

    kikiki… menyelerakan…. perghh mmg tak bole tahan la kalau aku dapat cendol kacang. Feveret akuuuu

    KNizam Reply:

    sam : hehe cendol mmg best. apatah lagi kalau kena ngan kacang pastu pulot plak kan. hehe :)

  2. says

    dia tulis, pulut lebih, kacang lebih
    kalau aku yang order, kasi 2!

    KNizam Reply:

    azwan : haha kalau aku pun surelah nak layan 2 kan. hehe :)

  3. says

    Kat taiping, banyak lagi tempat makan best.
    Haritu p taiping semata2 nak makan
    1) kuewtiow doli
    2) mee banjir udang kuala sepetang
    3) yong tau fu bomba
    4) cendol
    5) dll

    Tapi memang best la taiping
    memang best untuk makan..huhu

    KNizam Reply:

    katerina : hehe mmg best kan taiping. cool !

Leave a Reply