Mee Udang Nur Zetty, Cawangan Changkat Jering, Perak !

perghhh tadi lepas treasure hunt sempat aku bloghopped kejap

hehe banyak giler ah gambar, rasa malas la plak nak post

hehe aku tersinggah ke blog cutepanda mcm kat bawah neh

nampak dia post pasal mee udang

aku ingatkan mee udang mak teh kuala sepetang je

rupa2nya ada gak mee udang kat tempat lain yang best dowh

siap la ni surelah akan masuk dalam list jjcm future aku kan

since changkat jering dekat je ngan kuala kangsar kan. hehe 🙂

so apa lagi sapa2 yang pernah pergi makan kat sini

buatlah review sket

or sapa2 yang tak pernah makan, bolehlah plan daripada sekarang kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Mee Udang Nur Zetty, Cawangan Changkat Jering, Perak !

  1. mee udang lagi
    mee kari bila pulak
    mee kari special bangi kopitiam kaw! jugak
    kau dah try?

    KNizam Reply:

    azwan : hehe mee kari best kat gombak ada satu. tak ingat la kat mana. hehe 🙂

  2. sedapnyer… lum lagi wat preview mak teh, tgk sekarang da de tempat baru lagi… adoiyaaa banyak nyer nak g makan ni.. hehehe

    KNizam Reply:

    naima : hehe banyak lagi ni. hehe 🙂

  3. balik taiping boleh pekena

    nurul Reply:

    aaa..kdai ni sy baru je pegi last friday ngn tok ngn tokwan..pergh..sedap la..bebaloi tgu lame n bayar semangkuk rm12..tp udang die..besar cm tomyam kung secret recepi tuh..tp ape yg len sbb udang die sgt fresh n sedaaappp..

    KNizam Reply:

    nurul : wahhhh mmg sedap ek. ni yang nak kena pergi sekali neh. hehe 🙂

    KNizam Reply:

    harith : hehe ko mmg selalu balik tepeng ke eh ? hehe 🙂

  4. ada contact number tak???

    KNizam Reply:

    anuwar : alamak takde la hehe 🙂

  5. Aku dah makan banyak kali dah mee udang Nur Zetty dalam kampung celah2 pokok manggis. Dua tahun dulu 2008 kebelakangan memang mee nur zetty ni memang sedap tapi sekarang dah out of taste aku dah tak pi dah. Kalau di Seberang Perai kesedapan mee udang Nur Zetty ni tak masuk senarai la. Di sini mee udang yang best terletak di Sungai Dua (tepi sungai). Mee Pak Ngah Sungai Dua boleh tahan juga rasanya (tepi Mobil). Di Bukit Mertajam mee rebus best ialah Mee Pak Pin dekat Tanah Liat Bukit Mertajam (tepi Masjid Haji Saad resipi mee rebus original). Rata2 dah aku makan tapi Mee Pak Pin paling best, Mee Ramli di Ipoh pun kalah teruk. Nasi Kandar paling best di Penang ialah Nasi Kandar Kampung Melayu, Nasi Kandar Merlin, Nasi Kandar Tajudin dan Nasi Kandar Deen Jelutong.Nasi Kandar Line Clear tak masuk senarai sedap, orang luar Penang jer kata sedap sebab mereka tak try semua nasi kandar di Penang. Mai la Penang try.

  6. mee rebus paling sedap terletak di teluk intan
    mee rebus dan rojak abdullah nama kedai dia.
    tul2 depan the store.
    kalo makan n xrepeat balik, aku bg balik duit korag double

    KNizam Reply:

    agul : dekat ngan chendol tu eh hehe 🙂

  7. bro zamani, mee udg pak ngah ake respek kuah die..tp xde a superb sgt..udg lak xbrape fresh daa..mee udg pulau aman lg mabeles kot..soal masuk list ke x, ikut mulut la..lain org lain citarasa..

  8. mee udang ni sedap.rasa sungguh lazat kalau sye dtg jngan tutup.sye suka air fresh orange dan mee udang nya.

Leave a Reply