Melantak Durian Musang kat Carrefour Wangsa Maju, KL ! Hehe :)

hari tuh aku ngan adik aku jalan2 kat wangsa maju

sekali bila dah masuk carrefour tuh wajib lah membeli-belah kan

takkan nak biar trolly cik kiah sebelah je penuh.

troli aku pun kenalah penuh gak kan. tak thrill la bawak bakul. haha

amik2 punya amik sekali masa rounding kat area makanan segar aka buah2an, aku ternampak something la

eh ada durian la! what more durian musang la plak nama dia

apsal musang plak neh kan. haha biasanya durian d24

neh nama dia durian musang. haha aku pun tak kempunan nak makan durian neh

hari tuh melantak kat kampung jasin tak cukup la

haha sekali amik dua terus durian musang neh

malam neh jugak aku nak habeskan

harga bolehlah tahan. tapi sebab dah kopek and then senang sket nak bawak kan

plus takde lah aku penat2 nak kopek balik nanti kan. haha

best wooooo durian musang neh. memang tekstur dia lembut giler

kaler pun mengancam. rasa lagilah mengancam. sedap beb

memang puas hatilah beli durian musang neh

aku memang recommended la beli kat carrefour wangsa maju neh

tapi kalau nak lagi thrill balik kampung sendiri la

tunggu durian gugur and then lepas suboh carik sendiri

kopek sendir, makan sendiri. sure lagi thrill beb. haha

selamat merdurian. eh silap. selamat menduriankan diri ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Melantak Durian Musang kat Carrefour Wangsa Maju, KL ! Hehe :)

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Melantak Durian Musang kat Carrefour Wangsa Maju, KL ! Hehe :)

  2. besnye mkn durian…tp mmg tak thrill la mkn durian lam polisterin tu…hehe…

    amois last blog post..My Google Adsense earnings

    KNizam Reply:

    amoi : hehe mmg tak thrill tapi bolehlah kalau nak lepaskan gian kejap ngan durian moden. hehe 🙂

  3. wawa.. best2 dpt mkn durian. da lama xmakan
    da brape musim terlepas..

    KNizam Reply:

    myadlan : hehe kena beli cepat. nanti habes. hehe 🙂

  4. uwaaaaaaa! gemoknya durian itu! 😀 manis ke ada manis2 and pahit2?

    nonos last blog post..Apologize Entry to Altantuya

    KNizam Reply:

    nono : hehe memang sedap. kaler cun. rasa best. hehe 🙂

Leave a Reply