Siapa Dah Cuba KFC Nasi Lemak Wrap Combo Ni Eh ?

siapa pernah cuba eh ?

apa kes pegi gulung nasi lemak antarabangsa dalam tuh eh

sedap ke ?

cam pelik plak gulung2 camtuh

baik makan dalam pinggan adjer kan. haha

tetiba rindu plak nak makan nasi lemak tang ling kat tasik perdana. hehe

tapi kena pergi pagi2 lah plak. haha :up:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Siapa Dah Cuba KFC Nasi Lemak Wrap Combo Ni Eh ?

  1. Salam perkenalan….thanks comment kat blog saya. meleleh air liur datang blog ni, maybe bulan pose ni takleh masuk sini kot..takut tergoda ..hahaha

    KNizam Reply:

    afzai : hehe salam kembali. hehe masa berbuka barulah masuk blog ni ya. hehe πŸ™‚

  2. i think i prefer twister rather than nasik lemak wrap kot.. macam tak kena je dengan sambal tu sekali.. muehehehe.. nasib baik diorang tak wrap sekali dengan daun pisang.. hohoo..

    landaklauts last blog post..Tired.. :p

    KNizam Reply:

    landaklaut : tu la pasal. mcm tak best je kan. hehe πŸ™‚

  3. cis, hang nih. makan jek tahu. berapa kg berat badan? haha.

    affuans last blog post..sudah cukup

    KNizam Reply:

    affuan : hehe jangan jeles beb. haha πŸ™‚

  4. nasi lemak gulung… hahahahhahahahahaha lawak bena tapi nak cuba jugak..
    creative betul la kfc! πŸ˜€ πŸ˜€

    nonos last blog post..r a n d o m n e s s

    KNizam Reply:

    nono : hehee nanti blog ok sedap ke idak. hehe πŸ™‚

    nono Reply:

    sure i will.. wa.. esok gi klcc la. pastu nak try. (if sempat) tapi betol jugak kan KNizam, tak susah ke nak makan nasi lemak gulung tu? KNizam dah try ke?

    nonos last blog post..ASS-ments!

    KNizam Reply:

    nono : hehe tak pernah cuba lagi la. nanti lah. hehe πŸ™‚

  5. cam best la plak…hohoho kena try ni…

    KNizam Reply:

    topo : try jangan tak try. hehe πŸ™‚

  6. Another β€œJalan-Jalan Cari Makan” Blog from Malaysia πŸ™‚
    hahahah.. i love the wording.. haha. and i love makanmalaya so much.. banyak kali jugak datang today LOL!

    adeh, makan je no satu.. teruk bena.. huhuh

    nonos last blog post..ASS-ments!

    KNizam Reply:

    nono : hehe baru lagi blog neh. hehe blog satu lagi dah cukup rojak dah. hehe πŸ™‚

  7. akhirnya kau dah keluar dengan blog carik makan dan makanΒ²…hahaha…

    MakanMalaya Reply:

    zuriaf : hehe tu la pasak. blog yg satu lagi dah penuh sangat ngan benda2 lain. hehe πŸ™‚

  8. nampak macam susah jer nak makan benda nih. macam sushi pun ada gak…

    aishahs last blog post..What?

    KNizam Reply:

    aishah : tu la pasal kan. mmg susah la nak makan camtu kan. hehe πŸ™‚

Leave a Reply