Nasi Goreng Pattaya, ABC Pelangi & Nasi Lemak Mak Tom kat Food Republic, Pavilion KL !

dah lama tak buat entry jalan2 cari makan kan. hehe

kali neh aku singgah kat food republic kat pavilion kl.

nama food republic dah macam yang kat singapore plak la kan

ingat nak makan something light2 sekali terbeli dinner plak. huhu

hehe yang bestnyer pinggan kat sini semua besar2 gedabak la

patutlah makanan yang aku order nampak besar dan banyak jer. haha boleh pakai ke alasan tuh eh. anyway kitaorang singgah kat kedai mak tom nasi lemak. nampak kaw2 je nasi lemak display kat sini kan. tu yang buat aku nak singgah kat sini tuh. haha

tu dia besar gila lah abc pelangi kat sini. memang kaw2 lah ! siap dengan ice cream lagi tuh. memang susah nak kacau. aku terpaksa order air mineral bleu nak bagi dia senang kacau jadik air. hehe

nasi goreng pattaya yang best giler. lazat sehingga menjilat jarilah. hehe korang memang kena cuba neh. memang best. kena plak dengan sambal sotong yang cukup pedas tuh kan. perghhhhh syurga donialah! haha

neh plak nasi lemak mak tom. dah namanya makan kat kedai nasi lemak mak tom, so takkanlah aku tak order nasi lemak dia kan. perghhhhh banyak siot ingredients atas pinggan tuh. memang nyaris2 tak habes aku nak melantak nasi lemak sepinggan tuh. memang banyak giler. tapi wa cakap lu, sambal dia memang ti top la beb! memang kaw2 giler gua cakap lu! lu tengok kat sini pun tak guna beb! lu kena pegi sana gak. haha


di tampilkan sekali lagi abc pelangi yang best giler !

perghhhh heaven dowh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply