Special Thai Iced Tea @ Rain Nudle House, Pavilion KL :)

hari tuh aku sempat dinner kat pavilion KL

biasanya pegi makan kat area food republic, pavilion KL

sekali terasa nak makan kat cafe. sebab hengatkan nak guna laptop

hehe. sekali ternampak rain nudle house la kat sini

cam menarik je kan decor dia. plus tempat nampak ok

terus masuk and then order makanan ngan minuman. hehe

lepas order apa lagi terus la bukak laptop nak check email sket. hehe

kalau korang oder Thai Iced Tea neh, 1st thing yang korang akan perasan ialah tea degan gula dia memang tak bercampur. aku rasa dia pakai gula perang la kan. bukannya gula putih. hehe. memang kena kacau untuk jadikan teh ais balik. hehe. nanti kalau aku datang sini lagi nak oder plak Thai Iced Coffee. camner la rupanya nanti kan. sure takde beza kaler gula perang ngan coffee plak nanti. gelas pun cun gak la. haha. cubalah !


haha mula2 check takde connection. sekali lepas 5 minutes ada plak. ahaks 🙂

masa nak masuk tukhang tunggu kat pintu tuh sound :

sawaaadeeekaaappp !

selamba je adik aku jawab :

hah haper !

wokeeyyy keluuaarr ikooottt tiinggkaaappp !

haha

kat sini seb baik ada wireless connection.

eh apsal mengarut pasal internet neh

aku nak cerita pasal minuman kat sini la. haha

kat sini ada banyak giler makanan ngan minuman. variety beb !

hehe. dalam banyak2 minuman aku suka yg ini. Thai Iced Tea !

memang nampak cam special je kan. nampak cool dan segar pun ader. haha

aku order gak makanan tapi dek terlampau sedap aku dah terlupa nak amik gambar. haha. okey tak alasan aku kali neh ? hehe. boleh lah kan. kalau korang nak tengok gambar2 makanan kat rain nudle house, korang boleh menjenguk kat blog2 yang menayangkan gambar2 makanan2 kat sana kat bawah neh.

aku sempat snap gambar Thai Iced Tea neh adjer !

haha hampeh je 🙂

korang boleh tengok blog2 kat bawah neh kalau nak nengok gambar2 makanan ya 🙂

  • rain nudle house by beruang madu – perghhhh mengancam la gambar2 makanan kat sini dowh !
  • rain nudle house by daily moos – ada gambar nasi dalam nenas ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply