Nasi Lemak Sotong, Teh Ais, Cincau Soya & Karipap Panas @ Uncle Lim, IKANO Power Centre !

perghhh dah lama la aku tak pergi ke ikea

eh silap ikano power centre

eh betulla ikea dan ikano power centre dowh ! haha

hehe aku kalau pegi ikea harus breakfast kat sini ok

memang sedap giler ah nasi lemak sotong dia

dengan sambal yang sungguh mengancam kan

memang menusuk kalbu lah ! haha

ni lagi satu yang aku suka

karipap panas2 beb !

memang cool. eh memang hot !

karipap neh memang masa aku sampai baru je sampai. memang panas !

tu dia adik aku tengah melahap breakfast

memang kena makan banyak sebab lepas neh nak berjalan sokmo kat ikea

haha alasan dowh !

tapi memang sedap la kat sini. orang pun ramai pepagi neh ok

aku suka dengan design mural kat dinding tuh

memang simple adjer kan sesuai la dengan kedai makan neh

hehe takde gambar makanan segala bagai kan. huhu

tu dia telur separuh masak. hidangan wajib dengan roti bakar ok

aku benci la kat sini

bukan sebab apa

sebab selalu melecur tangan nak bukak telur yang panas giler neh

hehe kan best kalau diaorang pecahkan mcm kat bangi kopitiam

oldtown pun kalau tak salah kena pecahkan sendiri kan. huhu

hehe trademark dia kat tissue

tissue basah takdelah plak kan. haha

tu dia complete set satu menu kegemaran

haha memang best giler dowh. haha pedas pun pedas.

haha best giler dowh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Nasi Lemak Sotong, Teh Ais, Cincau Soya & Karipap Panas @ Uncle Lim, IKANO Power Centre !

  1. semuanya best giler. huhu.
    kat oldtown kena pecahkan sendiri telur masak separuhnya.
    kalau kat bangi, nasi dagang dia memang best! šŸ˜›

    KNizam Reply:

    aishah : hehe tu yg malas tuh melecur la jari kan. hehe šŸ™‚

  2. cis…walaupun aku baru lepas lunch… posting ko ni buat aku nak makan lagi…. grrrr…

    KNizam Reply:

    shaxx : hehe apa lagi. esok kan ada. hehe šŸ™‚

  3. biler aku bukak blog ni mesti aku lapo…hehhehe…ni buat aku terliur ni…

    KNizam Reply:

    din : hehe biasalah tuh. hehe šŸ™‚

  4. Mana sedap lagi, nasi lemak ni ke, nasi lemak tanglin?

    Last aku makan oldtown kat dataran sunway telur dia pecah siap2. dah tukar style kot sekarang.

    KNizam Reply:

    e51 : hehe x leh compare la sebab environment lain. kat ikano dok dalam aircond. kat tangling fresh air. hehe šŸ™‚

Leave a Reply