Nyamannya Rasa Dapat Menghirup Peppermint Tea, Classic Tea & Belasah Sandwich @ Dome Cafe, Gleneagles Medical Centre !

hehe gambar neh dah lama la jugak aku amik

masa weeks aku dok ulang alik ke gleneagles lah !

hehe best siot lepak2 kat dome neh

lagi best dapat minum teh peppermint

memang sungguh nyaman je rasanya ok

adik aku makan sandwich

masa neh aku beum lapar lagi (sebenarnya nak melantak asam pedas!)

haha layan je lah semua gambar2 teh neh ok !

tu dia sampai dua cawan besar kan

aku rasa teh dia biasa2 adjer ok

cuma sebab dah dok kat dalam cawan yang bagak tuh

terasa sedap la plaks. ahaks 🙂

so moral of the story belije lah cawan besar tuh kan

then buat sendiri peppermint tea kat rumah

hehe sempat aku ngadap blog aku kejap

eh tuh mcm ada awek jepun je kan. haha

tralalalalalalalaaaaaaa

sambil2 minum teh panas tuh boleh lah bukak laptop

nak menghapdate blog la kejap

hehe nanti alexa ranking turun sapa susah dowh !

haku jugak ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Nyamannya Rasa Dapat Menghirup Peppermint Tea, Classic Tea & Belasah Sandwich @ Dome Cafe, Gleneagles Medical Centre !

  1. Hati-hati. Takut teh tertumpah atas keyboard.

    selinaps last blog post..Palembang Day 4

    KNizam Reply:

    selinap : hehe thanks….hehe tak tumpah pun. hehe 🙂

  2. mahal makan kat dome..hu huu

    KNizam Reply:

    shaxx : hehe sekali sekala ok la. haha 🙂

Leave a Reply