Siapa Pernah Makan Aiskrim Lecka-Lecka (3 Flavours) Yang Nyaman Tuh ?

ini adalah satu lagi entry pasal makanan dan kedai makan ya

translated as “another food entry by KNizam Artwerk republic” haha

korang pernah merasa ke ice cream yang cool giler neh ?

neh entry aku pasal lecka2 kat klcc dulu2. haha

best wooooo. aku rasa kat klcc ada, kat sogo pun ader.

kat cineleisure damansara sg buloh pun ada.

memang cool ! ada banyak flavour kat sini. semua2nyer dingin2 belaka

harga mahal sket lah kan. eh silap memang mahal giler.

dekat rm10 untuk yang besar cam kat atas tuh.

aku suka gak ngan sudu plastik dia yg dah macam penyodok tuh

kalau nak tambah topping kena add 5o sen kot. aku letak cookies biasanya

rangup la sket bila menatap dan melahap ice cream tuh.

aku biasanya akan amik flavour cokelat, mint ngan oreo/walnut etc.

memang boleh campur2 sampai 3 flavour.

ice cream neh memang akan melt in your mouth.

memang best. lembut je tekstur dia.

memang lembut bagai sesotongan berkeliaran di jemuran.

hah! merepek dowh !

hahahaha lalalalalalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply