Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, Mutiara Damansara

korang pernah dengar pasal kosyabu akla kat mutiara homes ?

hah! aku pun dulu tak tahu pun. sekali adik aku la yang perkenalkan. hehe

kedai dia dekat je ngan mutiara damansara. in fact dalam area mutiara damansara pun.

ala yang nak pergi the curve, ikea ngan ikano power centre tuh lah

memang cool dan best tempat neh

tempat neh sebenarnya jual2 perabot kayu jati

tapi owner dia ada jugak bukak meja2 kat depan kedai and then jual makanan sekali

kat sini makanan dia simple je. takde fancy sangat

yang kitaorang order ialah nasi puteh, ayam goreng rangup, ikan jaket sumbat sambal dan kangkung masak belacan.

paling best sebab dia ada cili kicap yang power.

percaya tak yang cili kicap tuh buat untuk cecah ayam goreng and then buat kuah sekali.

hehe best giler dowh

teringat aku pisang goreng cecah cili pedas kat jb dulu. hehe πŸ™‚

hehe simple je kan. hehe memang sedap giler.

kenyang giler. harga takdelah mahal mana pun

lupa plak nak bagitahu kitaorang minum air yang ada limau kasturi tuh

apa ke nama ntah nama air dia. haha lupa la plaks. ahaks πŸ™‚

sambil2 makan tuh kaua terasa nak beli perabot2 kayu jati pun boleh gak. hehe

tempat dia kat kedai2 kat mutiara homes.

memang senang je nak carik. kalau korang drpd ldp tuh korang and masuk kanan ke ikea kan.

then masuk kiri. masa kat traffic light (terus pergi curve and kiri pegi tesco),

korang masuk je kanan. sure jumpa deretan kedai2 kat sana.

hehe selamat!

so jangan lupa ke mutiara damansara dan singgah ke mutiara homes ya!

dia punya tissue pun unik tau! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, Mutiara Damansara

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, Mutiara Damansara

  2. Terliur tahap maksima dah ni… Nanti lain kali terlajak ke

    KNizam Reply:

    shah : hehe silalah2. hehe sedap wooooo ayam goreng tuh. hehe πŸ™‚

  3. Wah..sodapnyer..esok nak gi makanlah kat sana..

    KNizam Reply:

    luvle : hehe pergi jangan tak pergi ya. hehe πŸ™‚

  4. aku the curve pun xpernah sampai..heheh

    chots last blog post..Happy birthday, computer.

    KNizam Reply:

    luvle : hehe makan jangan tak makan. memang sedap giler tau! hehe πŸ™‚

  5. Wah.. Bestnya.. Nak sikit

    zools last blog post..Ramai peminat tapi sunyi

    KNizam Reply:

    zool : hehe memang best giler ah ! hehe πŸ™‚

  6. bro…bgtau la harga setiap menu tu…hehe…
    npk cam best jek…

    amois last blog post..Daughtry – Feels Like Tonight

    KNizam Reply:

    amoi : hehe dalam rm30 4 orang makan. murah je kan. hehe πŸ™‚

  7. wooo…murah tu…nnti aku nak try aaa…

    tak paham sgt direction ko…hehe…
    lepas masuk simpang ikea tu…kat traffic light tu belok kanan kan?
    cam nak gi ikea ek?pastu kiri…pastu kanan ek?hehe…

    amois last blog post..Berapa PageRank korang?

    KNizam Reply:

    amoi : mmg murah. harga pukal tuh. πŸ™‚ hehe traffic light yg kiri pergi stesen petronas tu la. hehe πŸ™‚

  8. aku tak familiar sgt area sana…takpe…nnti aku carik petronas…hehe…

    amois last blog post..Journey to the Center of the Earth 3D

    KNizam Reply:

    amoi : haha carik jgn tak carik πŸ™‚

  9. woh.. tinggal tulang je ikan tu.. betul2 lapar nih! huhu..

    landaklauts last blog post..Tired.. :p

    KNizam Reply:

    landaklaut : hehe memang best giler. hehe πŸ™‚

  10. td baru balik dari IKEA….dh kt rumah baru jumper web nie…

    KNizam Reply:

    ajeep : best woooooo ayam goreng cecah sambal kicap dia hehe πŸ™‚

  11. melihat saaja sudah keluar air liurnya, apalagi memakannya, sedap niann pasti.
    halimahΒ΄s last blog post ..Cara Terapi Pengobatan Dan Penyembuhan Myeloid Leukimia Acute

Leave a Reply