Banana Split, Nasi Goreng Kampung & ABC Special at Swiss Garden Resort & SPA, Kuantan

masa aku nak pergi dinner malam tuh, sekali remote aku takleh function plak

aisey takkan battery remote dah kong plak kan. haha

so takleh la nak keluar jalan2 kat town kuantan, let alone nak makan ikan bakar tg lumpur kan

so nak tak nak kena lah pegi kat cafe swiss garden resort tuh adjer

hehe then aku order nasi goreng kampung. lapar lagi lah plak

sekali tanya waiter tuh apa yang special untuk dessert

dia recommend suruh order abc special or banana split

pasti cool dan terangkat katanya. haha amenda yg terangkat aku pun x tahu. huhu

then kitaorang pun order lah kedua2 sekali

perghhhh memang best beb ! memang cool lah ! memang recommended !

tempat dinner neh memang cool giler. ngan lampu yang terang2 camni

dok plak tepi pool kan. apsal la diaorang tak bagi kitaorang mandi waktu malam kan

ala letak la sorang lifeguard kat situ. plus saper ader masa nak pegi pool siang2 kan. hehe

tu dia penuh meja kitaorang order. siap ngan desser sekali dowh

memang kenyang giler. tapi kan aku nak bagitahu satu rahsia lah !

kat sini banyak nyamuk siot. benci aku

amendelah hotel neh kan. lain kali letak la lilin wangi atas meja

boleh halau nyamuk ok. tak pun sembur je wangian serai wangi kat area lantai kayu. haha

tuh dia rupa ice blended. eh silap. abc special lah ! memang very the meletop !

best giler. memang cukup segala2nya lah kat sini. kena makan vanilla top tuh dulu

kalau tak sure lah akan tumpah satu meja ngan cairan2nya kah

aku benci la kalau dah buat abc special tuh letak la dalam mangkuk or bekas yang besar kan.

so chef ! take note. haha

walaupun dirimu tidak ku kenang, namun banana splitmu tetap menjadi pojaan hatiku!

haha. memang cool siot. memang kenyang giler. rasa nak makan serentak adjer

hehe memang best siot. pisang pun fresh. ice cream memang sentiasa cool lah kan. haha

aku suka ngan effect lampu ngan kerusi neh. memang best kat sini

dok plak atas lantai kayu ala2 pangkin gitu

bawah lantai kayu tuh tak silap aku ada aliran air yang menyegarkan. haha

memang terpesona aku ngan bunyi2 air kat sini. memang menenangkan. haha

so dengan view camni. dengan banana split atas meja

ngan bunyi air2 kat bawah tapak kaki, apa lagi yang korang nak ?

haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply