bubur lambuk pakatan tnb for free

hari neh entah camner tengah syok2 buat kerja dalam kul 4 pm, tetiba ada plak orang yang mengedarkan bubur lambuk kat meja aku. owh hari neh pakatan tnb buat bubur lambuk la plak. camner la aku boleh lupa kan. hehehhe last year takde pun, tetiba tahun neh ada plak bubur lambuk percuma. heheheheeh rembat je lar kan.

kat menara tm neh, kalau sesaper yang nak bubur lambuk free bolehlah solat zuhur kat surau menara tm. bubur lambuk percuma akan diedarkan setelah selesai solat zuhur.

p/s – bila lah aku akan berkesempatan nak pergi melawat ke masjid kg baru tengok cara2 depa buat bubur lambuk kg baru yang fames tu eh? weekend depan la kot. eheheheh



best giler bubur lambuk neh. aku beli plak sup tulang. then masa berbuka tuh, makan bubur lambuk dengan sup tulang yang panas2. perghhhh terangkat beb! memang dedicool sungguh lar. hehehhe

heheheheh terbeli lagi caramel pudding neh. nat wat camner, masa ronda2 bazaar tuh terikut hawanafsu la plak kan. last2 tak habes gak till sahur. melepak la caramel pudding ni dalam freezer aku sepanjang malam.

kali neh aku cuba tepung pelita kedai lain la pla kan. heheheheh sekali x berapa ngam la. dia nak kena beli kat tepung pelita gerai makcik hujung tu jugak la. nyesal aku beli kali neh. huhuhuhu

neh dipanggil karipap mega sebab saiz dia besar giler. ada dua yang aku beli karipap ayam ngan daging. heheheeh besar siot karipap neh, makan sampai tak habes2. last2 kena bagi ayam2 makan gak la. hehehehehe huhuhuhu

lepas terawih kita belasah laksa penang la plak kan. heheheheh laksa kali neh simple je. tapi sebab lapar lepas terawih, maka laksa simple jadiklah macam fine dining la plak. sedap la laksa dia kali neh. hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply