Chocolate Banana, Chicken Curry Puff & Tomyam Cornish at Secret Recipe Ampang ! Hehe :)

kadnag aku suka gak makan2 kat secret recipe neh

bukannya sebab apa pun. sebab ada iced lemon tea yang best kat sini

kali neh aku takmo lah amik lagi gambar iced lemon tea dia kan

aku nak amik gambar lain la plaks. ahaks

hehe kali neh kita bungkus bawak balik rumahlah

ada nak tengok cerita best malam neh. haha

kali neh aku order chicken curry puff. memang best. ala2 pedas sket kan

aku pun mmg suka dengan masakan pedas2 camni. hehe

lagi satu aku order tomyam cornish. perghhhh lagi best dowh

memang best giler sebab best. camner la diaorang boleh masukkan tomyam kat dalam tuh

hehe memang best sebab pedas, panas dan cukup rasanya

then ended engan chocolate banana. kek yang paling famous kat secret recipe neh kan. hehe

sapa2 tak pernah rasa kek neh memang rugi woooo. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Chocolate Banana, Chicken Curry Puff & Tomyam Cornish at Secret Recipe Ampang ! Hehe :)

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Chocolate Banana, Chicken Curry Puff & Tomyam Cornish at Secret Recipe Ampang ! Hehe :)

  2. nyesal gila bukak makan malaya today.. dah la puasa! siap je loading page, terjentang roti gemok depan mata.. hampeh.. LOL hahaha..

    alah, dalam gambar je roti and cake tu nampak gemok.. heeeeeeee

    nonos last blog post..thank you 😉

    KNizam Reply:

    nono : hehe bulan puasa nanti penuh la dengan makanan kat bazar ramadhan. hehe 🙂

Leave a Reply