Jom Kita Buat Roti Garlic Sendiri ! Hehe :)

hari tuh aku makan2 kat splendid cafe kan.

orderlah roti garlic ngan sup cendawan.

sekali selamba je dapat 2 keping je roti garlic

bengang aku. haha selamba la bagi sket je roti tuh

aku nak lebih ! haha. tapi takpe. lepas je singgah ke splendid cafe, aku terus masuk carrefour

hehe nak beli french loaf lah ! nak buat garlic bread puas2

beli sekali margerin yang siap ada garlic sekali. haha

balik rumah aku terus potong2 french loaf tuh

and then sapu garlic and then terus letas atas kuali

perghhhhhh puas hati beb ! memang puas dapat buat roti garlic sendiri

kadang2 aku suka hangus sket sebab biar garing. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Jom Kita Buat Roti Garlic Sendiri ! Hehe :)

  1. saye pun suka garlic bread… bikin sendiri kt rumah tapi x masuk kuali, letak dlm oven… xde hangus dan disebabkan garlic marjerin tu letak dlm peti sejuk, dier jadi keras sedikit, so bile dier masuk dalam oven, dia akan cari and serap dalam roti (jadi macam kat pizzahut)

    slumberajas last blog post..Drama Tempatan vs Drama Asing. Yang Mana Pilihan Anda?

    KNizam Reply:

    slumberaja : hehe kat sini takde plak oven. hehe kena guna kualilah. hehe πŸ™‚

  2. jgn lupe dtg blog saye, bg la kome skali eks..

    Drama Tempatan vs Drama Asing. Yang Mana Pilihan Anda?

    slumberajas last blog post..Drama Tempatan vs Drama Asing. Yang Mana Pilihan Anda?

    KNizam Reply:

    slumberaja : hehe nanti saya singgah sana ye πŸ™‚

  3. makan dengan mushroom soup nando’s mashuk babe! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

    nonos last blog post..thank you πŸ˜‰

    KNizam Reply:

    nono : hehe best woooo mushroom soup. hehe πŸ™‚

  4. hei…adakah ini blog baru atau blog lama bernafas baru? πŸ™‚

    aishahs last blog post..Mari Bertemu Pelanggan…

    KNizam Reply:

    aishah : hehe blog baru tapi entry2 lama. hehe πŸ™‚ saja je longgok semua pasal makan2 malaya kat sini. senang sket nak browse nanti kalau nak pegi lagi. hehe πŸ™‚

  5. Blogger yang suka makan . =)

    asxs last blog post..Kiub Rubik! . Mudah jika ada cara.

    KNizam Reply:

    asx : hehe suka makan dan jalan2 cuti malaysia ya. hehe πŸ™‚

Leave a Reply