Laksa Teluk Kemang, Mirinda Oren Botol, Nasi Lemak Kemang & 7Up Botol !

perghhhh selama aku pergi telok kemang takde plak aku tau yang kat sini ada laksa telok kemang yang kaw-kaw punya. haha

nampak macam laksa penang yang biasa2 je (in fact mmg laksa penang pun)

tapi sebab dah makan tepi pantai. dibelai desiran angin sepoi2 bahasa sepanyol

pipi plak dibelai angin timur barat. perghhhh laksa penang pun jadik sedap

eh laksa telok kemang la bukan laksa penang. haha

korang tengok la sendiri gambar laksa tuh. memang best beb ! haha

memang cool giler. nak plak lepas makan laksa yang cool, pekena nasi lemak kemang yang cool

actually nasi lemak biasa je. aku je yang bagi nasi lemak kemang

aku pund ah lupa gerai mana yang aku pergi

tapi gerai neh dekat la dengan dataran kemang tuh

kat sini semua kena letak nama kemang, baru lah best kan. huhu

sambil makan2 pekena plak oren mirinda dalam botol

perghhhhh klasik makan malaya lah ! barulah makanmalaya.com beb !

haha dah lama sebenarnya aku tak minum air dalam botol neh

kat atas meja ada plak oren botol. mirinda lagik !

pastu sebelah tuh ada fido dido ! eh korang tahu ke apa fido dido ?

ala fido dido neh kan dulu2 maskot untuk minuman 7Up tuh la

ala yang botol sebelah mirinda oren tuh lah

glamer giler beb fido dido neh dulu. memang cool iklan dia

aku pun teruja gak sampai terbeli gak la 7Up masa kecik2 dulu. hehe

memang sungguh mat cool lah dapat makan tepi pantai.

memang best. haha

lagi best kalau lepas tuh dapat terjun terus ke dalam air

tapi masa aku makan neh tangah hari beb !

karang hitam berkilat aku bila balik kl sebab sunburn kan. haha

so aku mandi petang2 je lah ok.

adiozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

p/s – pagi neh cuaca baik kan. sungguh nyaman sekali. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Laksa Teluk Kemang, Mirinda Oren Botol, Nasi Lemak Kemang & 7Up Botol !

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Laksa Teluk Kemang, Mirinda Oren Botol, Nasi Lemak Kemang & 7Up Botol !

  2. pergh… da lama x mkan laksa….

    KNizam Reply:

    topo : hehe pi la pekena laksa kuala kangsar. hehe 🙂

  3. semua dia makan best..
    pernah tak jumpa yg tak best?

    KNizam Reply:

    kujie : pernah. masa masak mushroom soup. selamba la kedai bagi 2 ketul je garlic bread. bengang punya pasal. terus masuk carrefour buat garlic bread sendiri. haha 🙂

    KNizam Reply:

    kujie : hehe typo “masa masak” shud be “masa makan”. hehe 🙂

Leave a Reply