Cuti-Cuti Malaysia & Jalan-Jalan Carik Makan kat Port Dickson

macam biasa kalau pegi mana2 aku surelah akan survey2 dulu dalam blog

ni lah gunanya ada blog sendiri kan. boleh lawat2 blog orang and then tengok2 sekali

pastu boleh buat planning mcm yang kat bawah neh

bukanlah semua tempat tuh nak kena pegi. just plan adjer. haha

ni antara tempat yang aku nak pergi makan2 kat port dickson nanti

hehe sapa2 ada review silalah2 bagi kat sini ya. hehe

  • gerai makan kak hapzah pd – dekat dengan mes greysands. ada ayam goreng madu, ayam madu. hehe best to have air kelapa or nyioq kat sini. yelah kan kalau petang2 panas, minum plak air kelapa. sure hilang pening kepala. hehe
  • medan ikan bakar pasir panjang pd – cam best je tempat neh. aku tak pernah nampak kat ner. hehe belasah adjerlah labu!
  • ikan bakar kat lukut - orang cakap sedap. aku tak pernah cuba lagi lah. aku cuba google takde sapa plak yang amik gambar kedai2 kat sana. hehe
  • pasar malam kat stesen petronas – yang neh memang aku selalu pegi lah kalau singgah ke pd. ada kerang bakar ngan tauhu bakar yang sedap tuh. haha

banyak gak info pasal port dickson kat dalam internet neh kan

Comments

  1. wan says

    mau tanya ada tak cetering \kedai makan yang berhampiran dengan Avillion hotel PD, saya nak tempah makanan.
    stk.

    KNizam Reply:

    wan : alamak tak pasti la hehe :)

Leave a Reply