Ice Blended Coco Loco, Strawberry Cheese Cake, KitKat Choco Cake, Sandwich Tak Sedap, Muffin So-So & Apple Pie Rangup at Gloria Jeans Cafe, Kohsar Market F6, Islamabad

kat area islamabad ni berlambak kedai kopi sebenarnya

tapi kedai kopi yang ala international tu ada satu je la

the one and only gloria jeans coffee kat kohsar market F6

ni je la satu2nya tempat aku nak melepas rindu kalau nak belasah ice blended coffee yang best

aku mmg suka gloria jeans sedari dulu lagi

cuma ice blended yg ada kat malaysia tuh xde la plak kat sini

apa-apa pun layan je la gloria jeans ice blended coco loco neh kan

aku dah terbeli sandwich tuh la plak

sekali balik rumah x sedap langsung ok. x nak membazir aku amik roti je

yg lain aku buang, ganti ngan telur goreng adjer, lagi sedap wooooo

sedap la jugak. harga lebey kurang malaysia adjer sebenarnya

kat sini xde starbucks, coffee bean or even j.co haha

kalau ada semua tuh kan ke bagus sket, variety la sket nak melepak kat kedai kopi kan. hehe 🙂

apple pie tuh mmg sedap giler wa cakap lu

banyak plak isi apple nyer ok. i loike!

muffin tuh so-so je la. sedap lagi muffin gardenia kot. haha

dua2 kek neh mmg sedap giler. especially kek coklat kitkat tuh

mmg penuh dengan rasa coklat kitkat, kira x kedekut coklat la diaorang neh kan

strawberry cheese cake agak so-so je la. cepat muak siot makan cheese neh ok

aku suka ngan packaging dia mcm neh

mmg class dan senang je nak bawak

kaler dia pun cun je. kertas tuh beb. mmg cool la

making it glorious!

– – – – – – – – – –

mulai hari ni aku akan strat edition jjcm kat islamabad dan kawasan sekitarnya plak

senang la nak jadi panduan pada sapa2 expat or pelancong yg nak cari tempat makan kat sini kan

harap2 bermanfaat la kan. hehe 🙂

– – – – – – – – – –

gloria jeans cafe kat islamabad ni terletak di sini dan ada facebook fan sekali ok

siap ada article pasal gloria jeans cafe ni kat dawn.com ok

x sampai setahun lagi rupanya gloria jeans cafe neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply