Kedai Makan Selera Kampung & Ikan Bakar, Kuchai Lama – Perghhhh Memang Tak Boleh Tahan La Tengok Ikan Patin Masak Tempoyak & Ikan Bakar Berempah Ni !

hehe kali ni kita review plak kedai makan ikan bakar berempah ya

aku tak eprnah lagi singgah ke kedai ni, dapat tau melalui internet adjer

nantilah kalau aku balik malaysia aku nak singgah

biasanya memang aku tak prefer ikan dibakar sekali ngan sambal atau rempah

sebab tak mahu hilang rasa manis ikan tuh, tapi tengok la nanti

manalah tahu kedai neh dapat membangkitkan selera aku balik ke kan. hehe πŸ™‚

lagi satu yang tak tahan tuh pasal ikan patin masak tempoyak

perghhhhhh memang favourite gua tuh beb

dulu2 memang sanggup la singgah ke temerloh semata-mata nak makan ikan patin sungai pahang masak tempoyak

perghhhhh berapa kali tambah nasi aku pun tak tahu. hehe πŸ™‚

nak tahu lebih lanjut sila klik kat sini ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Kedai Makan Selera Kampung & Ikan Bakar, Kuchai Lama – Perghhhh Memang Tak Boleh Tahan La Tengok Ikan Patin Masak Tempoyak & Ikan Bakar Berempah Ni !

  1. Pergh, duduk atas-laut pun boleh review makanan Malaysia.

    KNizam Reply:

    selinap : haha biasa la. dah nama jjcm malaysia kan. hehe πŸ™‚

  2. mak aii..sedapnya..

    KNizam Reply:

    knight : hehe selera kg mesti la sedap kan. hehe πŸ™‚

  3. Wauu… Mesti nk kene try nie.. nyum3x

    Latest post: Kickapoo?

    KNizam Reply:

    aliff : hehe terai jangan tak terai ok hehe πŸ™‚

  4. bro, bila nak turun pekena ikan bakar kuchai lama ni dengan aku? eat all u can hahaha

    KNizam Reply:

    yuz : haha x sempat la. biasanya kalau aku balik msia kejap2 je hehe πŸ™‚

  5. memang best! ada sambal tempoyak, budu..yg tak leh tahan tu..ikan patin tempoyak..yummy!!

    KNizam Reply:

    seera : best wooooo hehe πŸ™‚

  6. subhanallah,…
    pasti nikmat kali ttuh,…

  7. Ni ikan bakar berempah yg kat food court jln kuchai lama tu kan? Try ikan tilapia bakar berempah or bakar tempoyak dia… perghhh
    Lagi2 version baru diaorang yg pakai tilapia tak de tulang tu, siap isi tilapia jer dia bakar… aduh… pergh!! tak cukup sepinggan… ratah tu jer baru puas… πŸ˜‰

Leave a Reply