Jom Kita Pekena Apam Mini Yang Rangup kat Taman Melawati, KL !

hehe dah lama rasanya aku tak beli apam mini neh

biasa beli apam yang biasa je kat pasar malam

sekali satu hari tuh, masa aku nak beli magazines kat kedai

nampak apam mini neh jual betul2 depan kedai

so apa lagi ! orderlah sekali kan. hehe

sedap beb !

memang rangup giler ah

aku suka bila kunyah camtuh adjer. hehe

cukup jagungnyer ok. memang takdelah manis or manis sangat

just nice je lah ! haha

haha makan satu surelah tak cukup kan

koman2 kena melantak sampai 2 atau 3. haha

fuhhhh rasa dia bila dah dok kat dalam mulut tuh

memang sungguh unstoppable lah ! haha

korang pernah makan ke ?

kat ner eh ?

cukup tak jagung dalam tuh eh ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Jom Kita Pekena Apam Mini Yang Rangup kat Taman Melawati, KL !

  1. kat depan maybank puchong jaya ada satu cikgu jual apam balik ni… best giler… selalu abis x sempat beli!

    KNizam Reply:

    shaxx : hehe tu la kan. rangup je. senang dimakan. hehe 🙂

  2. hoho aku biasa beli yang dekat pasar je.. hoho terliur la plak aku tgok.. esok nak kena carik ni.. hoohoho

    KNizam Reply:

    topo : hehe carik jangan tak carik topo. pastu amik gambar sekali ok. hehe 🙂

  3. kat kuala kangsar ada apam balik best.
    kan kan?
    dekat fajar..

    KNizam Reply:

    callister : hehe yep dekat fajar. sedap woooo. mana tau ek ? hehe 🙂

    callister Reply:

    haha~~slalu je g kuala kangsar dulu.
    dan life4hire kan budak mckk jugak..
    kalo kitaorg g kk,mesti cari apam balik 2..

    KNizam Reply:

    callister : hehe patutla. haha tak pekena cendol kat tepi sungai, laksa beras, tart telur kedai kek jaya ? cendol depan masjid pun best gak. hehe. nasi campur kat saudiah lagi best. hehe 🙂

    callister Reply:

    haha..yang tepi sungai 2 memg slalu la kitaorg pg..
    yang lain2 xsempat lagi..
    kena g la kalo dah ada org ckp best ni.

    KNizam Reply:

    callister : hehe pergi jangan tak pergi. hehe 🙂

  4. fajar kat kuale dah xada..gnti dengan the store..

    haah,apam dekat kedai moto dlu..mmg besh ~..kedai moto tuh skrng pown dah xada..hehe…

    KNizam Reply:

    faiz : hehe sebelum tu sebelum 95 nama dia berkat tau. hehe 🙂

  5. Knizam
    aku masih teringat pakcik yg jual apam mini masa balajar kat sintok dulu. 10 sen aje x salah aku.

    murah dan sedap

    btw, aku nak pergi PD weekend ni
    mana sedap nak makan.

    KNizam Reply:

    donuts : perghh murah je kan. dulu2 kueh 3sen je. hehe 🙂 pd sedap ada laksa, cendol, ikanbakar pun ada. singgah la jugak ke paklang kopitiam (kat town). hehe depan pizza hut ada cendol ngan rojak

  6. yurm yurm sedap nye .. tapi mane resepinye ,….ihihiihih

    KNizam Reply:

    farah : ni saya beli kat kedai, xde recipe la hehe 🙂

Leave a Reply